Over Ons

Artsen

Dr Erwin Suys – Dermatoloog

Dokter Erwin Suys behaalde zijn diploma geneeskunde  aan de Vrije Universiteit Brussel in 1985 en specialisatie in de Dermato-Venereologie in 1989.

Dokter Suys is werkzaam te Kortrijk sinds 1989 met consulentschap te UZ Brussel (initieel contactallergie, later dermato-chirurgie) tot 2011.

Hij is verbonden aan AZ Groeninge sinds 1992 en vanaf 1998 opstart praktijk Handelskaai.

Erkend parttime stagemeester dermatologie sinds 1996.

Vanaf 2015 consulent dermato-chirurgie groepspraktijk LBM Sion Zwitserland.

Hij is lid van meerdere dermatologische verenigingen (KBVDV, BCEDG, BSPD en EADV) en redactielid Skin.

Naast algemene dermatologie en huid- en nagelchirurgie is Dr Suys ook toegelegd op dermato-esthetiek.

Motivatie en samenwerken zowel intra-collegiaal als intercollegiaal is het motto.

Dr Michiel Bonny – Dermatoloog

Dokter Michiel Bonny behaalde zijn diploma geneeskunde aan de Universiteit Gent in 2008 en specialisatie in de Dermato-Venereologie in 2012 onder Prof Dr Jo Lambert.

Dokter Bonny is allround dermatoloog met specifieke interesse in de dermato-oncologie, dermato-chirurgie, onychologie (nagelaandoeningen) en wondzorg.

Hij is lid van meerdere nationale dermatologische verenigingen (KBVDV, BADO, BCEDG, BSPD) en van de European Academy of Dermatology and Venereology.

Samen met Dr Suys bouwt hij sinds 2012 de praktijk verder uit met de nadruk op zo breed mogelijke, kwalitatieve dermatologie.

Dr Bonny is tevens verbonden aan het AZ Groeninge.

Dr Veerle Morlion – Dermatoloog

fullsizeoutput_840a

Dokter Veerle Morlion behaalde haar diploma geneeskunde in 2011 aan de Vrije Universiteit Brussel. Na twee specialisatiejaren Interne Geneeskunde en Anatomo-Pathologie (optie dermatopathologie) specialiseerde ze zich verder in de dermatologie in het UZ Brussel. In 2016 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie.

Ze legt zich toe op alle facetten van de dermatologie, met een extra interesse voor pediatrische dermatologie, inflammatoire huidziekten en dermato-oncologie. Vanaf november 2017 vervoegde zij de praktijk ‘Dermatologie Handelskaai’.

Dr. Morlion is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Praktijkassistenten

Marie-Luce Dilewyns: Administratief medewerker – Stefanie Ducoulombier: Administratief medewerker – Trui Vanwambeke – Praktijkassistente